Skip to content
Doetinchem
Menu

Service & Advies

Eerlijk en transparant
Bij Phone House Doetinchem staat service en advies op nummer één. Niets is zo belangrijk als een eerlijk en transparant advies. Nieuw toestel of repareren? Je zult altijd een eerlijk en passend advies krijgen.

Oeps, een barst in het beeldscherm. Nieuwe telefoon? Hoeft niet. Als het slimmer is om het toestel te laten repareren, zeggen we dat gewoon. Wel zo eerlijk en voordelig.

1 team foto formeel

Beste winkelketen van Nederland

Meermaals is Phone House uitgeroepen tot beste winkelketen van Nederland, mede vanwege de uitgebreide service. Werkend op weg met een nieuw toestel? Data overzetten? Allemaal mogelijk en zonder extra kosten. Ook de beste service en het beste advies ervaren? Kom snel naar Phone House Doetinchem, onze collega’s staan voor je klaar.

5 Beste winkelketen

Onafhankelijk
Bij Phone House Doetinchem zijn we onafhankelijk. Wij bieden abonnementen aan van verschillende providers, waardoor altijd het beste en voordeligste abonnement gevonden kan worden. Bij Phone House Doetinchem bent u het belangrijkst, niet de provider. Ervaar het zelf, kom snel langs in onze winkel. De koffie staat klaar!

Persoonlijk
Bij Phone House Doetinchem helpen we u als persoon, niet als nummer. Iedere persoon is anders en heeft andere wensen en behoeftes als het gaat om de telefoon of abonnement. Ook heeft niet iedereen evenveel verstand van telefoons. Wij staan daarom altijd klaar voor persoonlijke service. Vragen of een probleempje? Bij Phone House Doetinchem kunt u altijd terecht voor persoonlijke service en advies, wel zo fijn.

6 team foto informeel

Klanten waarderen onze service met een 9,2!